WELKOM

TUIN AANLEG

TUIN ONDERHOUD

BOOM VERZORGING

CONTACT

Uw boom snoeien of rooien? Wij regelen het!

Uw boom snoeien of rooien? Wij regelen het!

BOOMVERZORGING

Boomverzorging is een vak apart, waarbij kennis en specialisme een belangrijk gegeven is. Daarom zijn wij in het bezit van het officiƫle European Tree Worker certificaat dat het mogelijk maakt dat wij in alle Europese landen mogen zagen. European Tree Worker is boomverzorgen op hoger niveau volgens Europese normen.

 

Voor alles wat met bomen te maken heeft kunt u bij ons terecht, denk aan:

 

Advies

Snoeien

Planten

Verplanten

Bomen verwijderen

Boomstronken verwijderen

Boom veiligheids-onderzoeken

 

Zowel particulieren als bedrijven en gemeentes kunnen bij ons terecht. Of het nu gaat om 1 boom in een achtertuin of het snoeien van een complete laan, het maakt voor ons niets uit. Voor elke klus is er een oplossing.

 

Zo kunnen wij op de meest moeilijke en kleine plaatsen ook werken door middel van werken met touwen. Hierdoor hoeven wij niet met machines bij de boom in de buurt te kunnen komen.

 

Met ons uitgebreide machine park is elke klus mogelijk. Zo kunnen wij door middel van een kleine stronken frees door elke deur bij een boomstronk komen om ook deze te verwijderen. Daarnaast hebben wij ook een kleine versnipperaar in ons assortiment. Als uw boom in de achtertuin staat en er is geen vrije achterom dan kunnen wij alle takken ook achter versnipperen. Hierdoor ontstaat er geen onnodige schade aan uw eigendommen.

 

Naast het officiƫle European Tree Worker certificaat zijn wij ook in het bezit van het boomveiligheids controleur certificaat dus heeft u twijfels of vragen over uw boom ook daar kunnen wij u bij helpen.

 

Boom Verzorging

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam dui nisl, cursus et lorem eget, vestibulum tempor mauris. Donec scelerisque erat in quam auctor, a euismod velit ultricies. Pellentesque tincidunt nisi id justo imperdiet, dapibus pharetra massa molestie. Fusce id nisl vitae odio accumsan bibendum nec sit amet augue. Nullam volutpat tincidunt tempus. Morbi auctor felis congue varius viverra. Etiam sed dictum enim, quis scelerisque lectus. Donec sit amet mauris dignissim, maximus magna ac, accumsan lectus.

 

Tuin Uniek

Tel.: 06-21648415

Hertog Jan II Hof 12

5671 JE Nuenen

E-mail: info@tuin-uniek.nl

Website: www.tuin-uniek.nl