WELKOM

TUIN AANLEG

TUIN ONDERHOUD

BOOM VERZORGING

CONTACT

Tuin uniek is uw speialist

Tuin uniek is uw speialist

Tuin Uniek!

Op zoek naar een hovenier die al uw tuinwensen realiseert? Tuin Uniek is een allround hoveniersbedrijf. We zijn actief voor zowel particulier als zakelijke klanten. Graag realiseren we uw droomtuin van ontwerp tot aanleg en grondwerk. Maar zelfs voor vijvers, bestratingen en boomverzorging bent u bij ons op het juiste adres!

 

Tuin Uniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Nick Castelijns

 

Tuin Aanleg

Het aanleggen van een tuin is voor iedereen anders. Ieder heeft zijn eigen wensen bij een tuin. Voordat we een tuin ontwerpen gaan we eerst met u in gesprek. U heeft vast zelf al ideeën, wij verwerken graag uw ideeën tot werkelijkheid.

 

Zijn de ontwerpen naar tevredenheid goedgekeurd, dan kunnen wij voor u een gepaste en vrijblijvende offerte maken.

 

 

Tuin Onderhoud

Onderhoud van een tuin is belangrijk om er jaren plezier van te blijven hebben. Onderhoud van een tuin is bij iedereen anders. De een wil het iedere week gemaaid hebben de ander wil het een of twee keer per jaar een grote snoeibeurt gedaan hebben. Voor iedere onderhouds-klus kunt u bij ons terecht wij staan u geheel te hulp bij het onderhouden van uw tuin. Samen met u kunnen we een onderhoud plan opstellen en kijken wat voor uw tuin het beste is.

 

Boom Verzorging

Boomverzorging is een vak apart, waarbij kennis en specialisme een belangrijk gegeven is. Daarom zijn wij in het bezit van het officiële European Tree Worker certificaat dat het mogelijk maakt dat wij in alle Europese landen mogen zagen. European Tree Worker is boomverzorgen op hoger niveau volgens Europese normen.

 

Voor alles wat met bomen te maken heeft kunt u bij ons terecht, denk aan:

Advies - Snoeien - Planten - Verplanten - Bomen verwijderen -Boomstronken verwijderen - Boom veiligheids-onderzoeken

 

Tuin Uniek

Tel.: 06-21648415

Hertog Jan II Hof 12

5671 JE Nuenen

E-mail: info@tuin-uniek.nl

Website: www.tuin-uniek.nl

Tuin Uniek

Tel.: 06-21648415